Teplice - Policisté dopadli 39letého recidivistu, který se zaměřoval na krádeže věcí ze zaparkovaných vozidel. Krást začal začátkem května, kde se v Teplicích vloupal do kabiny užitkového vozidla, ze které odcizil povinnou výbavu, poté ještě vnikl do nákladového prostoru, ze kterého vzal nářadí a pracovní pomůcky a z motorového prostoru „přibral" ještě akumulátor.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Po třech týdnech se vloupal do osobního vozidla, ze kterého si odnesl autorádio a ze zavazadlového prostoru spací pytel. Začátkem června z dalšího automobilu odcizil basovou kytaru, jejíž hodnotu majitel vyčíslil na necelých 50 tisíc korun.

Minulý týden si vyhlédl další auto, ze kterého odcizil aku vrtačku a kombinované elektrické kladivo, poslední krádeže se dopustil během minulého víkendu, kdy se vloupal do zaparkovaného vozidla, ze kterého si odnesl elektrické zařízení na čištění pivních trubek.

"Celkem způsobil poškozeným krádežemi věcí a poškozením vozidel škodu přes 93 tisíc korun, policisté ho obvinili z přečinů krádeže a poškození cizí věci. Případem se bude následně zabývat soudce, který může v minulosti několikrát odsouzeného muže poslat až na pět let zpátky za mříže," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru