Teplice – Několik zavřených silnic zároveň ztěžuje řidičům dopravu v Teplicích. Naposledy začaly práce v Hřbitovní ulici, která bude neprůjezdná pravděpodobně až do konce prázdnin. Kde ještě se pracuje a kde se připravit na změny v dopravě?

Uzavřená Hřbitovní ulice v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek

„Z důvodu rekonstrukce komunikace včetně veřejného osvětlení bude uzavřena ulice Hřbitovní v úseku od křižovatky s ulicí Jateční po železniční přejezd," informovala Marcela Tůmová z teplického magistrátu. Jednosměrná objížďka vede ulicí Hřbitovní, silnicemi I/8, II/254 (ul. Jateční) nebo v opačném směru silnicí II/254 (ul. Jateční), ul. Dubská, silnicemi I/8, I/13 a ul. Hřbitovní.

Pozor na změnu dopravního značení v ulici Stará Duchcovská

Od pátku 11. července je provoz v části ulice Stará Duchcovská propojce ze Staré Duchcovské možný pouze jedním směrem. K novým dopravním opatřením dochází z důvodu navázání na předcházející dopravní úpravu v ulici Luční.

Uzavírka Zeyerova náměstí potrvá déle

Z důvodu rekonstrukce vodovodu byla uzavřena část Zeyerova náměstí. Ta měla skončil 7. července. Z důvodu dokončení stavebních prací je uzavírka Zeyerova náměstí prodloužena do 17. Července, uvedl teplický magistrát.

Úplná uzavírka ulice Lužická do konce měsíce

Od začátku června až do konce července má trvat kvůli rekonstrukci komunikace včetně veřejného osvětlení uzavírka Lužické ulice v úseku od křižovatky s ulicí Bělehradská po křižovatku s ulicí Opavská. Obousměrná objížďka vede ulicemi Bělehradská, Bílinská, Opavská, Jugoslávská.

Z důvodu rekonstrukce vodovodu a plynovodu je částečně uzavřena ul. Bulharská

Z důvodu rekonstrukce vodovodu a plynovodu je až do posledního červencového dne částečně uzavřena ulice Bulharská, a to již od křižovatky s ulicí Lidická. V závěru provádění výkopových prací bude ulice Bulharská úplně uzavřena, a to v zadní části slepé komunikace.

Ulice Čs. dobrovolců je neprůjezdná dlouhodobě

Kvůli opravám silničního mostu je už od konce února až do 30. listopadu uzavřena v úseku pod mostem ulice Čs. dobrovolců včetně části parkovací plochy. Objízdná trasa je obousměrná a vede ulicemi Alejní a U Soudu. Prostor pro bezpečný podchod chodců je vymezen plotovými zábranami. Mostní konstrukce je rekonstruována ve dvou etapách, aby byla silnice vždy průjezdná, byť s omezením.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru