Krupka - Pohřešovaného muže nalezli značně dezorientovaného strážníci v Krupce. Jednalo se o klienta chráněné dílny, který do ní nemohl najít cestu zpět.

Městská policie pomohla dezorientovanému muži. Ilustrační foto: Martin Ulip

V ulici 1. máje zkontrolovala ve večerních hodinách hlídka Městské policie v Krupce muže, který seděl u silnice poblíž městské části Nová Vrchoslav. Tento hlídce sdělil, že zde čeká na autobus již od odpoledních hodin, přičemž bylo patrné, že žádná městská doprava zde nestaví. Muž dále oznámil, že odešel z chráněné dílny v Teplicích a neví jak se dostat zpět. Hlídce se podařilo zjistit totožnost muže a na základě údajů, které dotyčný poskytl, bylo zjištěno, že se jedná o pohřešovaného muže. Za asistence byl muž převezen zpět do místa svého bydliště.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru