Bílina, Teplice - Ze zákonů a zákazu řízení si nic nedělá šofér, který podle rozhodnutí soudu nesmí usednout za volant. Po půlnoci ho kontrolovala hlídka bílinských strážníků. Jak jinak než jako řidiče. Na pomoc si městští policisté zavolali státní kolegy, kteří muže odvezli na služebnu. Když ho propustili, tak hříšníka nenapadlo nic lepšího, než se vrátit k autu a dál řídit.

Ilustrační foto: Jan Vraný

"Čtyřiatřicetiletý muž si s hrozbou vězení zjevně hlavu nedělá. Po odchodu ze služebny se k autu vrátil a z místa, kde bylo odstavené, odjel. V osm hodin ráno ho pak v Teplicích zastavili policisté z oddělení hlídkové služby. Muže, který měl navíc pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek, zadrželi a následně si převzal další sdělení podezření pro stejný přečin, jako v předešlém případě," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Po provedení nezbytných procesních úkonů musel být muž propuštěn, případ bude ve zkráceném přípravném řízení projednávat příslušný soud, od kterého může odejít maximálně s dvouletým trestem odnětí svobody," dodal k případu policista.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru