Tuchlov, Chudeřice – Lepší sportovní vyžití, poznání zdravého životního stylu nebo zlepšení vzájemného poznání – to je cílem projektu Léto 2014 pro děti z Dětského domova Tuchlov na Teplicku. Na financování tohoto projektu pro 32 dětí ve věku od tří do 22 let přispěje také společnost AGC Automotive z nedalekých Chudeřic, která je jedním z největších závodů na výrobu autoskel v Evropě.

Dětský domov Tuchlov.

„V rámci zajištění kvalitního volného času pro děti z našeho domova jsme odkázáni především na pomoc různých sponzorů. Finanční prostředky od zřizovatele stačí pouze na pravidelný provoz domova. Jsme proto vděčni za podporu firem a dalších sponzorů. Těší nás, že se k nim přidala společnost AGC Automotive, která sídlí nedaleko od nás," uvedla zástupkyně ředitele DD Tuchlov Kateřina Krausová.

„Skupina AGC, do které patří i naše společnost, tradičně podporuje svůj region. Je proto přirozené, že jsme se rozhodli podpořit DD Tuchlov, se kterým téměř sousedíme. Jsme rádi, že můžeme pomoci k příjemnějším a lepším letním zážitkům mnoha dětí a mladých lidí," uvedl generální ředitel AGC Automotive Jiří Markuci. Firma dětem z dětského domova poskytla 30.000 korun.

Dětský domov Tuchlov je malý domov venkovského typu, který se nachází zhruba pět kilometrů od Teplic, poblíž obce Pňovičky. V domově žije nyní 32 dětí ve věku od 3 do 22 let. Bydlí v něm děti, které nemají rodiče nebo i ty, kterým jejich rodina není schopna vytvořit vhodné podmínky pro pobyt doma. Do dětského domova jsou umisťovány děti zejména z Ústeckého kraje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru