Teplice - Na pořádný problém si „zadělal" 45letý muž, kterého v neděli v noci kontrolovali policisté z oddělení hlídkové služby. Nejen, že odmítl zkoušky na přítomnost alkoholu, policisty si navíc zkusil "koupit".

Noční kontrola. Ilustrační foto: Martin Ulip

"Řidič osobního vozidla vykazoval evidentní známky podnapilosti, dechovou zkoušku i lékařské vyšetření spojené s odběrem krve ale odmítl," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Když ho policisté poučili o následcích odmítnutí, včetně hrozících sankcí, nabídnul jim desetitisícový úplatek. "Tím se dopustil protiprávního jednání, byl proto na místě zadržen a následně obviněn z trestného činu podplácení, za který mu v případě uznání viny hrozí až šestiletý trest odnětí svobody," přiblížil policista, co nyní hrozí výtečníkovi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru