Duchcov - Starší žena projížděla na kole v Duchcově po Teplické ulici. Když míjela vůz zaparkovaný souběžně s komunikací, řidička tohoto vozidla náhle otevřela dveře a starší žena se nedokázala v tu chvíli vyhnout, do dveří narazila, spadla z kola a způsobila si tak viditelné zranění na hlavě.

Ilustrační foto: ZZS OK

Po nahlášení této události na tísňovou linku městské policie na místo vyjela okamžitě hlídka strážníků, která po příjezdu na místo asistovala záchranné službě, která již byla již na místě a ošetřovala zraněnou ženu. Strážníci poté také usměrňovali dopravu na této rušné hlavní komunikaci a vyčkali na příjezd dopravních policistů.

Shodou náhod právě lékař se sanitním vozem projížděl touto ulicí, a když viděl ženu ležící na zemi, zastavil a poskytl ji neprodleně první pomoc. Uvedl, že žena byla naštěstí při vědomí. Na místo poté povolal právě záchrannou službu z Teplic. Celá událost je nyní v šetření Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru