Most, Bílina - Nemilé překvapení čekalo jednu ženu z Mostu, která je hospitalizována na oddělení mostecké nemocnice. Chtěl ji tam ve spánku okrást zloděj. Měla štěstí, lapku z Teplicka zadržel odvážný člověk, který byl v nemocnici na návštěvě.

Mostecká nemocnice. Foto: Oldřich Hájek

Jak se věci seběhly? Když se žena probudila, uviděla nad sebou obličej neznámého muže, který se jí hrabal v tašce, kterou měla zavěšenou na nemocničním lůžku proto, aby na ni dosáhla. Žena začala okamžitě volat o pomoc. Lapka se zalekl a vyběhl ihned z pokoje. "Volání zaslechl muž z Mostu, který byl v nemocnici na návštěvě a podezřelého začal pronásledovat. Před nemocnicí ho zadržel a vyčkal s ním až do příjezdu policie. Ta muži sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Jak se ukázalo, 23letý muž z Bíliny už trestnou činnost v minulosti páchal a byl za ni pravomocně odsouzen. K odcizení věcí nedošlo.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru