Bílina - Na jednání Rady města Bílina dne 23. 7. 2014, kterého se nezúčastnil starosta města Josef Horáček, si radní pod vedením  místostarosty Zdeňka Rendla udělali z rozpočtu doslova trhací kalendář. Upozornili na to Nezávislí v Bílině - HNHRM.

Na svém jednání stihli schválit opravdu 18 rozpočtových změn v celkové výši 4.285.000, což je asi jejich osobní rekord. Tyto změny se dají přičíst špatné koncepčnosti investičních akcí, špatnému rozpočtu a snaze několika jedinců převést peníze tam, kde jim budou prospěšné, což je asi nejpravděpodobnější, uvádějí Nezávislí v Bílině.

Nejúsměvnější je změna rozpočtu v oblasti kultury, kde se navyšuje částka o 550.000 Kč na pořádání letních akcí. Doufáme, že zmíněnými letními akcemi se nerozumí i volební kampaň. K rozpočtovým změnám budeme chtít znát názor našeho finančního odboru, jelikož to, co předvedli radní, je mimo veškeré chápání. Při snaze zastavit likvidaci městských prostředků jsme otevřenou výzvou oslovili starostu našeho města, aby udělal vše pro nenaplnění usnesení rady.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru