Újezdeček - Při nedělním podvečerním požáru bytu v jednom z domů v Újezdečku na Teplicku, kde zemřel osmapadesátiletý muž a další člověk se nadýchal kouře, přivolaní hasiči zahránili i tři domácí zvířata. Dvě kočky a pejska. Hořet začalo v obývacím pokoji a v plamenech zemřel obyvatel bytu. O požáru jsme informovali již včera večer.

Hasiči z hořícího bytu zachránili tři zvířata, obyvatel bohužel uhořel. Foto: Pavel Kuchař/HZS Teplice

Podle mluvčího krajských hasičů Lukáše Marvana byl na linku tísňového volání oznámen černý kouř unikající z bytu v ulici Za Drahou v obci Újezdeček, kdy volala sousedka. K požáru vyjela jednotka profesionálních hasičů z Teplic a dobrovolná jednotka z Košťan.  "Požár byl zlikvidován ve 22.20 hodin. Událost vyšetřuje Policie ČR," uvedl Marvan.

FOTOGALERIE: 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru