Osek - Tradiční Osecké slavnosti spojené s poutí se konají v sobotu a neděli v Oseku. Do městečka na Teplicku míří tisíce lidí z regionu. Co je tam čeká? Historické trhy, klasické pouťové stánky i kolotoče. A také spousta další zábavy.

Návštěvníci oseckých slavností a poutě se vždy dobře baví. Foto: Oldřich Hájek

Historický řemeslný trh z počátku 20. století se otevírá na nádvoří cisterciáckého kláštera v sobotu od 10 do 18 a v neděli od 9 do 17 hodin. Na Klášterním náměstí najdete kulturní program. Nechybí kolotoče a další pouťové atrakce. V rámci slavností se můžete podívat také na výstavu chovatelů v zahradním areálu naproti lunaparku či můžete navštívit železniční expozici v budově železniční stanice.

VIDEOREPORTÁŽ

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru