Patnáctkrát odsouzený muž řídil zfetovaný a boural, zranil jednu ženu
Ilustrační foto
Teplice

Sobědruhy - Z přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 27letý recidivista, který minulý týden v Sobědruhách způsobil dopravní nehodu.

"V minulosti patnáctkrát odsouzený muž ve stavu vylučujícím způsobilost, kterou si přivodil užitím omamných a psychotropních látek, nezvládl na mokré vozovce řízení, v důsledku čehož přejel do protisměru, kde narazil do dvou protijedoucích vozidel.
Řidička jednoho z aut skončila v nemocnici, zfetovaný muž, který má soudem uložen trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel byl zadržen," informoval tiskový mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

O víkendu byl obviněn a následně eskortován k soudci, který souhlasil s návrhem na vzetí obviněného do vazby, v krajním případě mu hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru