Lidl chce v Bílině vybudovat novou velkoprostorovou prodejnu
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Společnost Lidl má v plánu v příštích letech otevřít v Bílině nový obchod. Vyplývá to z jednání Rady města Bíliny, které se konalo 21. dubna.

K plánované prodejně není zatím příliš informací. "Rada města vzala na vědomí záměr společnosti LIDL vybudovat v Bílině novou velkoprostorovou prodejnu potravin s doplňkovým sortimentem domácích potřeb v prostoru ulic Bílinská a Spojovací," uvádí tisková zpráva města Bíliny po jednání radních.

Předpokládaný horizont možné realizace je rok 2025.

V případě rozšiřování prodejní sítě využívá Lidl nejen výstavby samostatně stojících prodejen, ale čím dál častěji provozuje své prodejny v retail parcích, nákupních centrech, administrativních či bytových komplexech.

Lidl má v Česku již více než 11 tisíc zaměstnanců. Jejich počet plánuje v letošním roce výrazně navýšit. Nové prodejny a především nové logistické centrum v Buštěhradě, které by mělo být dokončeno na jaře roku 2021, přinesou práci dalším více než pěti stům lidí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru