Na silnici se našlo větší množství krve i krvavé stopy, policie hledá svědky nehody
Ilustrační foto
Teplice

Bystřany - Policie žádá občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které mělo dojít v úterý 11. května 2021 kolem 5:30 hodin v Bystřanech, ulice Jana Žižky před křižovatkou s ulicí Západní. Na tomto místě se na komunikaci našlo větší množství krve, odkud vedly stopy bosých nohou k ulici Západní.

Podle svědků měl jet následně zraněný neznámý muž autobusem č. 482 z Bystřan do Prosetic v 5:57 hodin. Mělo se jednat o muže vysokého asi 170 cm, hubené postavy, na sobě měl mít tmavou (červenou/černou) mikinu, čepici s kšiltem a tepláky, snad měl ovázané nohy.

"Žádáme případné svědky, kteří viděli nehodu, případně v inkriminované době projížděli místem a měli zapnuté záznamové zařízení, nebo by mohli poskytnout o zraněném, který vystupoval kolem šesté hodiny ráno na zastávce „plynárny“ jakékoliv informace, aby se obrátili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru