Žena z Teplicka ve smlouvě o koupi auta lhala, že není v exekuci. Měla jich rovnou třináct!
ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplicko - Z přečinu podvodu byla obviněna 37letá žena, která je podezřelá, že se zástupcem poškozené společnosti uzavřela smlouvu o koupi osobního automobilu.

Na místě zaplatila v hotovosti patnáct tisíc korun a smluvně se zavázala, že zbývajících 64 tisíc doplatí v měsíčních splátkách. V kupní smlouvě pak nepravdivě uvedla, že není v exekuci či v insolvenci a její finanční situace jí dovoluje řádně splácet až do úplného zaplacení kupní ceny.

"Žena ale zaplatila jen část dluhu a zbývajících devětatřicet tisíc nezaplatila, navíc podle evidence je na ni vedeno celkem třináct exekucí. Pokud případ skončí u soudu a žena bude uznána vinnou, hrozí jí v krajním případě až dvouletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru