Soutěžte každý den s Galerií Teplice a navíc si za #nakupyvsrdciteplic užijte dárkové poukazy zdarma
Foto: Galerie Teplice
Teplice

Teplice - Chcete vyhrát dárkové poukazy, lístky do kina a hodnotné dárky? Tak od 1. února sledujte Facebook Galerie Teplice, soutěžit se bude každý den až do Valentýna!

S Galerií Teplice můžete vyhrát dárkový balíček a balónkovou kytici z Albi, poukaz na kabelku z CCC, valentýnskou kytici z DeluXe květiny, dárkové boxy z dm drogerie, zdravé balíčky od Energyvita, masážní oleje z Erotic City, slevové poukazy do Fusakle, dárkové poukazy Intersport, knihy a dárkové poukazy Knihy Dobrovský, dárkové poukazy do Lindex, buket foliových srdcí z prodejny Párty služby, lístky do kina Premiere Cinemas, přednabité karty a praktické kelímky Starbucks a dámskou parfémovou vodu od Yves Rocher!

Co byste si přáli vyhrát vy?

Tím valentýnské odměny od Galerie Teplice zdaleka nekončí. V termínu od 12. až do 14. února dostanete za #nakupyvsrdciteplic nad 1.000 Kč DÁRKOVÉ POUKAZY v hodnotě 200 Kč ZDARMA! Navíc se budete moci na pasáži centra vyfotit u krásné valentýnské dekorace, takže je na co se těšit!

Sledujte Facebook Galerie Teplice a užijte si dárky a odměny od srdce!

Odkaz naleznete zde: https://www.facebook.com/galerieteplice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru