Němci chyběla Eva, psal jí vzkazy na zdi v Oseku. Dopadli ho díky kamerám
Foto: Policie ČR
Teplice

Osek - V loňském roce dávala policie do médií pátrací relaci včetně fotografie, která zachycovala muže, který byl podezřelý z toho, že popsal černou barvou dvě zdi v Oseku. Jednalo se o nápisy „Miss you Eva“, kdy v prvním případě vyzdobil tímto nápisem o rozměrech 140 x 40 cm zeď u vchodu do kláštera Osek. Dále stejný teskný nápis načmáral i na zeď v ulici Tyršova.

"Na kamerových záznamech byl zachycen nejen muž, ale i typ jeho vozidla. Stejné vozidlo potom kontrolovali policisté v Dubí, kdy řidičem byl občan SRN. Porovnáním kamerových záznamů bylo patrné, že se jedná o toho stejného muže a vozidlo. Po vyčíslení škody od města, kterému poškozením vznikla škoda přes 20 tisíc korun, bylo 67letému „malířovi“ sděleno obvinění z přečinu poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

0305evakz2

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru