Tepličtí policisté byli oceněni za svou práci medailí policejního prezidenta
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - V uplynulých dnech se uskutečnilo ve Vojenských lázních Teplice slavnostní předávání medailí příslušníkům Policie České republiky. Několik desítek policistů teplického územního odboru bylo oceněno medailemi udělenými policejním prezidentem „Za věrnost“ I., II. a III. stupně, „Za zásluhy o bezpečnost“ a Čestnou medailí“.

Slavnostního předání medailí se zúčastnili ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plukovník Jaromír Kníže, ředitel Územního odboru Teplice plukovník Daniel Plechatý a další vážení hosté. V úvodu vystoupil plukovník Kníže, který ocenil dlouholetou a příkladnou práci vyznamenaných policistů a vyzvedl jejich věrnost Policii České republiky.

"Plukovník Plechatý pak po předání ocenění poděkoval policistům za jejich vynikající práci a popřál všem mnoho úspěchů v osobním i profesním životě. Dále poděkoval Vojenským lázním Teplice za poskytnutí reprezentativního prostoru pro uskutečnění ceremoniálu. Celému aktu přihlíželi i rodinní příslušníci oceněných policistů," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru