TIP NA VÍKEND: Závody AGC v Kryrech oslaví 30 let a otevřou se veřejnosti. Děti si můžou užít Indiánskou rozhlednu
Závod AGC Kryry. Foto: AGC Kryry
Teplice

Kryry (Žatecko)/Teplice – Nahlédnout, jak se vyrábí finální produkty z plochého skla, budou moci v sobotu 26. srpna návštěvníci Dne otevřených dveří závodů společnosti AGC Flat Glass Czech v Kryrech na Žatecku. Největší výrobce a zpracovatel skla v České republice tak oslaví 30 let existence těchto závodů. Součástí oslav bude i odpolední dětský den a večerní hudební koncerty v letním kině Amfiteátr, které jsou připraveny ve spolupráci se spolkem LEKAF, který Amfiteátr provozuje. Akce je pro všechny návštěvníky zdarma.

Libor Sehnal, manažer lidských zdrojů skupiny AGC Flat Glass Czech v České republice: "Oba závody v Kryrech jsou pro skupinu AGC v České republice nesmírně důležité. Finalizace výrobků z plochého skla přináší kýženou vysokou přidanou hodnotu a možnost uplatnit na trhu finální výrobky především pro nábytkářský průmysl. Oslavou a celodenním programem chceme poděkovat všem našim zaměstnancům, jejich rodinným příslušníkům, ale i všem obyvatelům Kryr a okolních obcí našich závodů. Věřím, že si den připravený společností AGC, spolkem LEKAF, spolkem Malá Paříž a Střední školou AGC, společně užijeme."

Celodenní program začne již v 9:30 "Dnem otevřených dveří". Návštěvníci se budou moci až do 13:00 seznámit se zákulisím výrobních procesů obou závodů společností AGC Flat Glass Czech i AGC Processing Teplice v Kryrech.

Od 14:00 do 17:00 pak bude akce pokračovat v letním kině Amfiteátru Kryry. Bude připraven program pro děti „Indiánská dětská rozhledna", kterou každoročně pořádá spolek LEKAF s řadou her a soutěží. Do této akce se spolkem se zapojí i studenti Střední školy AGC.Večer se mohou návštěvníci těšit na koncerty hudebních skupin Čistírna pokaždé jinak, Tribubu a Full Time.

Výrobní závody v Kryrech se zaměřují především na velkosériovou výrobu finálních produktů z plochého skla. Vyrábějí širokou škálu skla pro interiérové aplikace a nábytkářský průmysl. Zároveň nabízí svým zákazníkům i servis včetně technické podpory při návrhu správného zasklení a možnosti instalace finálních výrobků přímo na míru.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru