Na netradiční akci si můžete vyzkoušet postřeh a soustředění
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Ohníč – Regionální centrum sportu pro všechny Teplice, ve spolupráci se Senior klubem Ohníč a Obcí Ohníč pořádá v sobotu 26. srpna Nejen seniorské hry. Akce se koná od 11.30 ve sportovním areálu TJ Baník Ohníč. Projekt má za cíl seznámit seniory, ale i další zájemce s méně známými a fyzicky nenáročnými hrami, kterými mohou vhodně vyplnit svůj čas.


Účastníci akce budou mít možnost zahrát si například původem vikingskou hru KUBB, kdy hráči pomocí kolíků shazují soupeřovo kubby, tedy dřevěné kostky. Podobnou hrou je i finská hra Mölkky, při které se hráči strefují házecím kolíkem do kuželek, či asijský Woodball, kdy se pomocí dřevěné paličky prostrkuje míč brankami. Účastníci si kromě zábavy a příjemně stráveného času vyzkoušejí pozornost, soustředění a postřeh.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru