UPOZORNĚNÍ: Od pondělí bude uzavřený bohosudovský železniční přejezd
Ilustrační foto
Teplice

Bohosudov – Od pondělí 28. srpna dojde k úplné uzavírce železničního přejezdu v Bohosudově, která potrvá do 11. září. Vzhledem k uzavřenému přejezdu musí dopravce přistoupit i k výluce autobusových linek číslo 480, 484 a 486. Nejenom řidiči, ale i cestující městskou hromadnou dopravou, tak musí na dva týdny udržet chladnou hlavu.


Spoje, které obsluhují krupskou průmyslovou zónu (480 a 484), pojedou objízdnou trasou a nebudou zajíždět k zastávkám Krupka – rozcestí, Krupka – průmyslová zóna II, Krupka – Bohosudov, železniční stanice, Krupka – bohosudov, Dlouhá a Krupka, Bohosudov, MěÚ.


Spoje, které jezdí mimo krupskou průmyslovou zónu, nebudou na objízdné trase stavět na zastávkách Srbice, Krupka – rozcestí, Krupka průmyslová zóna II, Krupka – Bohosudov, žel.st., Krupka – Bohosudov, Dlouhá a Krupka – Bohosudov, MěÚ. U obou variant budou obsluhované zastávky Teplice – Olympia a Krupka – Bohosudov, náměstí.


V případě linky 486 nebudou jednotlivé spoje obsluhovat zastávky Srbice, Krupka – rozc., Krupka – průmyslová zóna II a Krupka – Bohosudov, žel.st. Na objízdné trase budou spoje linky 486 stavět na zastávce Teplice – Olympia a na dočasné zastávce Krupka – Bohosudov, Lindnerova, která bude nad uzavřeným železničním přejezdem.


Pro obsluhu zastávek Krupka – Bohosudov, žel.st. a Krupka – průmyslová zóna II bude zřízená výluková linka X84, která bude vyjíždět z Benešova náměstí. (V IDOSu zastoupí 484.) Linka bude provozována denně v době od 5-22 hodin, v intervalu 60 minut a nebude mít cílené návaznosti na ostatní linky.

366764026 618271160426128 8146269005287906061 n

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru