Chcete naučit potomka rybařit? Pošlete ho do Světce
Akce se koná na rybníce Márinka ve Světci. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Světec – Na neděli 27. srpna připravila Obec Světec ve spolupráci s MO Českého rybářského svazu v Bílině a Spolkem rybářské stráže 1. ročník Rybářského sportovního odpoledne. Akce se koná na rybníku Márinka ve Světci a začíná ve 14 hodin. Určená je pro děti a mládež i bez rybářských zkušeností. K zapůjčení bude veškeré rybářské náčiní, a to i včetně návnad.


Účastníci se seznámí s rybářským sportem, který může být další možností využití volného času. Dozvědí se ale také řadu zajímavých informací o přírodě kolem vod. O odborný dohled se postarají členové rybářské stráže, kteří dětem poskytnou i případnou pomoc a radu. Během akce dostanou účastníci občerstvení - pití a párek v rohlíku. Na konci sportovního odpoledne vylosují organizátoři poukaz, jehož majitel získá vánočního kapra zdarma. Všem dětem organizátoři předají účastnický list, medaili a také zajímavou, hodnotnou cenu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru