Za volant sedli se třemi promile. Jeden z řidičů skončil na záchytce
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Dva řidiče, kteří řídili vozidlo pod značným vlivem alkoholu, řešili v uplynulých dnech policisté v teplickém okrese.

"Nejprve zastavili řidiče v Dubí na základě jiného prohřešku, kdy se hnal přes Dubí 80 kilometrovou rychlostí. Po zastavení jevil řidič známky opilosti a tak u něj byla provedena orientační dechová zkouška, která prokázala 3,11 promile alkoholu v dechu. Řidič požití alkoholu před jízdou přiznal," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.


Dalšího řidiče zastavila hlídka městských strážníků u teplického fotbalového stadionu. Jeho jízda se jim zdála podezřelá. Jejich domněnku potvrdila provedená dechová zkouška, která u cizince zjistila 2,96 promile alkoholu v dechu.


"V prvním případě byl řidiči odebrán na místě řidičský průkaz a další jízda zakázána. Ve druhém případě byl řidič umístěn na protialkoholickou záchytku. Oba se budou policistům zpovídat z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru