Sobotní akce Šanov@rt přilákala děti i dospělé
Foto: město Teplice
Teplice

Teplice - V sobotu 26. srpna 2023 ožil díky akci Šanov@rt celý šanovský okruh. Část aktivit se odehrála také na zahradě Nových lázní, která byla speciálně pro tuto příležitost otevřena i veřejnosti. Projekt na podporu integrace vznikl ve spolupráci se Statutárním městem Teplice, Ministerstvem vnitra ČR, Aktivity Nadohled z.s., Malá Paříž z.s. a CeHuPo - Centrum humanitární pomoci Teplice.

Celé odpoledne se mohly menší i větší děti zapojovat do pohybových her, tanečních workshopů nebo uměleckých dílen. Mezi oblíbená stanoviště patřila lukostřelba, hula hoop nebo bungee running. Výhry do soutěží poskytla Botanická zahrada Teplice, Aquacentrum Teplice, Regionální knihovna Teplice a FK Teplice.

2908tp2

Návštěvníci měli možnost obdivovat hasičské auto, prohlédnout si ručně vyráběné produkty, nechat si zaplést vlasy, ochutnat tradiční ukrajinská jídla nebo se jen zaposlouchat do kvalitní hudbu. V rámci programu vystoupili čeští a ukrajinští umělci, například skupina Bossanoha, soubor Dolja nebo pianista Tomáš Hetflejš. Po setmění osvítila šanovský okruh ohnivá show pražské skupiny Modragon, která svým vystoupením událost skvěle završila.

2908tp1

Po celou dobu akce jste nás mohli navštívit i ve stanu města Teplice. Děkujeme Vám za hojnou účast a pozitivní reakce. Doufáme, že se nám povedlo docílit tolerance a spolupráce mezi lidmi, kteří by jinak nemuseli mít příležitost se setkat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru