Chcete mít na Třešňovce strom označený vaším jménem? Pak si pospěšte
Obnova třešňového sadu by měla trvat do roku 2030. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Už potřetí mohou zájemci o výsadbu stromu v rámci pomoci obnovy třešňového sadu pod Doubravkou zasadit stromek a označit ho svým jménem. Letos se výsadba uskuteční ve dnech 27. a 28. října, v čase od 8.30 do 14.30 hod. Postupná obnova třešňového sadu, jehož péči zajišťuje město Teplice, je plánovaná po jednotlivých etapách do roku 2030.


Zájemci o výsadbu stromu, kterými mohu být jednotlivci i skupiny, se musí přihlásit nejpozději do 13. října. Podmínkou je zaslání přihlášky na obě uvedené emailové adresy: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihláška musí obsahovat jméno, nebo označení skupiny, počet lidí, kontaktní telefon a zvolený termín výsadby, včetně upřesnění času.


První etapa obnovy Třešňovky se uskutečnila v roce 2021, kdy dobrovolníci vysadili s pomocí města 45 stromků. V loňském roce se sad rozrostl o dalších 33 stromků. Letos přibude do třešňového sadu nedaleko hvězdárny 35 stromů. Jeden z nich může být váš. Pospěšte si, protože zájem je každoročně poměrně velký.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru