Na silnicích v celém Ústeckém kraji se objevily mastné skvrny a louže
Zásah v Chomutově. Foto: HZS Ústeckého kraje
Teplice

Ústecký kraj - V úterý 29. 8. 2023 od 13:19 až do středy 30. 8. 2023 do 5:28 hodin ráno vyjížděli hasiči v celém Ústeckém kraji na silnice, aby z nihc odstranili mastné skvrny a louže. Celkem vyjelo 16 hasičských jednotek, které zasahovaly u 12 zásahů spojených s únikem provozních náplní na celém území kraje.

Jednalo se o mastné skvrny a louže na komunikacích po technických závadách vozidel či po neopatrné manipulaci s ropnými látkami. Ve dvou případech na Děčínsku se jednalo o úniky po dopravních nehodách. Hasiči ropné látky zasypali sorpčními materiály a zametli. V některých případech byla komunikace opláchnuta odmašťovací kapalinou. Nejčastěji jsme zasahovali na Děčínsku, kde jsme vyjížděli k 8 událostem.

FOTO

3008olej1

3008olej4

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru