Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Se „škodnou“ se v měsíci říjnu potýkali policisté v Krupce. Během několika dní jim byly oznámeny krádeže různého druhu. Začalo to vloupáním do garáže, dále zmizely věci ze šesti zahradních objektů v kolonii a dále oznámili majitelé čtyř vozidel, že se jim do nich někdo násilím dostal a odnesl si uvnitř odložené věci.

Okradeným majitelům vznikla celková škoda přes 100 tisíc korun. V zahrádkářské kolonii byly prováděny kontroly jak ze strany PČR, tak i místní městské policie. Při jedné z kontrol zde strážníci natrefili na muže, který měl u sebe různé věci, které byly posléze ztotožněny s těmi odcizenými v chatkách.

"Muž byl převezen na policejní oddělení, kdy se pod tíhou důkazů doznal ke krádežím v garáži a v zahradních objektech. Navíc se zjistilo, že mu přitom pomáhal zkušenější recidivista, který již byl v roce 2021 odsouzen za desítky krádeží spáchaných na Moravě. Tomu pak byly přiřknuty 4 vloupačky do vozidel v Krupce a okolí. Oběma mužům bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru