Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Dva řidiče s velkým obsahem alkoholu v těle řešili o uplynulém víkendu tepličtí policisté.

První řidič byl zjištěn při dopravní kontrole v ulici Maršovská, kdy jevil známky požití alkoholu a tak policisté přistoupili k provedení dechové zkoušky. "Ta při opakovaném měření prokázala 2,44 promile alkoholu v dechu. Navíc následnou lustrací bylo zjištěno, že muž za volantem nemá co dělat, neboť nevlastní řidičský průkaz," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Další opilec za volantem na sebe upoutal pozornost sám. "Na čerpací stanici v ulici Nákladní totiž při couvání od stojanu naboural za ním stojící auto. Protože moc dobře věděl, že není střízlivý, z místa ujel. Na blízké křižovatce však opět místo stupně rychlosti zařadil zpátečku a naboural další vozidlo stojící za ním ve frontě. Přivolaní policisté na místě zjistili důvod mužovo karambolů. Ten totiž nadýchal 3,19 promile alkoholu. Od dopravní nehody byl proto převezen rovnou na záchytnou stanici," popsala další nehodu mluvčí.

S oběma řidiči bude následně vedeno trestní řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru