Ilustrační foto: CC0
Teplice

Dubí - Město Dubí ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze nabízí pro zájemce možnost studovat virtuální univerzitu třetího věku. Přednášky by se v případě zájmu dostatečného počtu uchazečů konaly v Modrodomě. Studijní semestr začíná v únoru 2024. 

"Všechny zájemce z řad seniorů prosíme, abyste se nám do 12. ledna 2024 přihlásili na telefonních číslech +420 775 889 400 a +420 774 028 998, případně na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., abychom zjistili, zda je počet uchazečů dostatečný. Poté je potřeba přihlásit se ke studiu na níže uvedených webových stránkách. Pokud se sejde dostatek zájemců a bude panovat shoda i na tématu studovaných kurzů, dohodneme se společně na termínech, ve kterých by se přednášky konaly. Děkujeme za spolupráci," žádá dubská radnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru