Foto zdroj: město Teplice
Teplice

Teplice - Předvánoční podvečer připravili žáci a jejich vyučující.


,,Již tradičně pořádala naše škola zimní školní akademii, předvánoční podvečer připravený žáky a jejich vyučujícími. Tentokrát jste všichni mohli 12. prosince 2023 zavítat na představení s názvem „Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi…“ do Krušnohorského divadla v Teplicích. 

Diváci v zaplněném sále se postarali o skvělou atmosféru a vystupující se předvedli v plné parádě. Vidět na pódiu skoro 170 vystupujících z naší školy z řad žáků i pedagogů je opravdu velkým zážitkem. Slyšet jste mohli školní pěvecké sbory PÍSKLATA, POUPATA a FONTÁNU se svojí připravenou plejádou písní. V předvedení starších sborových zpěváků, žáků 4.-9. tříd. všechny přítomné uchvátili žáci zpěvem Sboru z Nabucca – Va, Pensiero (G. Verdi). 

Nesměly však chybět ani taneční kreace. Písklata v převlečení za Sněhurky a trpaslíky nás zavedla do pohádky. Objevila se i zlá macecha s nabídkou otráveného jablka, došlo i na vzhlížení se královny v kouzelném zrcadle. Starší Poupata nás zavedla do světa Barbie a Kenů. Taneční kroužek se zhostil ladných pohybů se světelnými efekty za doprovodu sólového zpěvu. Sólový zpěv Lindy M. doprovázel rovněž žáky z 5.A, kteří přítomné okouzlili nevšední stínohrou a projekcí. Svými připravenými vystoupeními doplnili taneční program také žáci ze 7. C, kteří nás zavedli do Hotelu Transylvánie a žáci z 8.C, kteří si zatančili na několik známých písní. 

Závěrem večera moderátoři přivítali na podiu módní přehlídku v podání pedagogů naší školy i s paní ředitelkou. Závěrečný společný tanec všech účinkujících macareny se přesunul do vánoční atmosféry a zpěvu směsí koled. Aplaus a nadšení znělo celým hledištěm. Děkujeme všem přítomným, účinkujícím a budeme se opět těšit příště.”

ZŠ Maršovská

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru