Část ulice Skupova, kterou neoprávněně zabrali majitelé tamních nemovitostí. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V diskusi na zasedání teplických zastupitelů v pondělí 17. června připomněl zastupitel Zdeněk Bergman (VOLBA PRO! TEPLICE) léta neřešený problém ve Skupově ulici v Trnovanech. V roce 2008 si zde majitelé několika nemovitostí ohradili část ulice a vjezd do této části uzavřeli bránou. K takovému jednání přitom neexistuje žádný právní podklad.

Ulice je v majetku města, a to s dotčenými majiteli domů nemá uzavřenou žádnou nájemní ani jinou smlouvu. Bergman na problém upozorňuje v rámci zasedání zastupitelů už počtvrté. Ze strany města ale k žádnému kroku, který by situaci řešil, zatím nedošlo. Podle současné vedoucí odboru majetku města, Veroniky Hýské, je celá věc velice komplikovaná.

Hýská Bergmana ujistila, že rada města bude případ přehrazené Skupovy ulice projednávat na svém dalším zasedání. Zdeněk Bergman zareagoval slovy, že je konečně po 16 letech naděje. Současně v nadsázce vyzval, aby si každý zabral část ulice, kterou potřebuje třeba k parkování. „Zaberte si a oploťte svoji ulici. V Teplicích to prochází.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru