Dopravní omezení se dotkne i ulic Krupská a U Císařských lázní. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Od pondělí 1. července můžeme v další části Teplic očekávat dopravní omezení. Tentokrát se dotkne nejbližšího okolí Krušnohorského divadla a částečně i centrální části města. Konkrétně pro komunikaci v ulici Krupská, na náměstí Svobody, U Divadla a v ulici U Císařských lázní.

Důvodem chystaných úprav a dočasného osazení přechodného dopravního značení je rekonstrukce veřejného osvětlení. Ta si vyžádá mimo jiné výkopové práce, které zasáhnou především do chodníků. V místě výkopů budou položené přechodové lávky pro chodce a výkopy budou ohraničené plotovými zábranami nebo oranžovým plastovým plotem. Práce by měly trvat několik měsíců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru