Pohřešovaná žena. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj, Most – Mostečtí kriminalisté se aktuálně obrací na širokou veřejnost při pátrání po osobě Michaele Aurelii Kovářové. Ta trpí psychickými problémy a v minulosti se již pokusila sebepoškodit. Z tohoto důvodu je obava o její život nebo zdraví.

Žena byla naposledy viděna v pátek dne 28. června ve svém zaměstnání v Duchcově. V dopoledních hodinách z práce odešla bez udání důvodu. V tento den měla na sobě šaty s volánky s modrou, fialovou a růžovou barvou, na nohou semišové modré lodičky s přezkou a vlasy do culíku.

Pohřešovaná nosí dioptrické samozabarvovací brýle a na levé lopatce má větší tetování hlavy tygra. V pátečních odpoledních hodinách se ji několikrát snažil neúspěšně kontaktovat její přítel, který celou věc oznámil. „Žena z Mostu ve svém bytě nechala veškeré osobní doklady, klíče od vozidla i domova a do současné doby nikomu nedala o sobě žádnou zprávu," informuje policejní mluvčí Václav Krieger.

Kriminalisté na případu intenzivně pracují, ale ani těm se dosud nepodařilo získat informace, které by vedly k vypátrání osoby. Pokud máte jakékoliv poznatky o pohybu pohřešované ženy, sdělte je prosím na lince 158. Předem děkujeme za spolupráci.

Další informace o pohřešované najdete ZDE. Pokud je odkaz nefunkční, byla daná osoba vypátrána. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru