Ilustrační foto
Teplice

Světec / Kostomlaty – V termínu 22. července až 11. srpna bude zcela uzavřená silnice II/258 mezi Štrbicemi a Kostomlaty pod Milešovkou. Důvodem je nutnost sanace svahu nad poldrem (travnatá prohlubeň s hrází) ve Štrbicích. Objížďka ze Štrbic do Kostomlat bude vedená přes Bílinu a Radovesickou výsypku, nebo před Ohníč a Bžany případně přes Bystřany a Žalany.

Od 12. srpna do 20 prosince by měla být silnice pro dopravu částečně zprůjezdněná. Provoz na ní bude řízený kyvadlově, pomocí semaforů. Vedení Obecního úřadu ve Světci nabádá řidiče k trpělivosti. Pokud by se nepřistoupilo k sanaci svahu v uvedené době a práce se odložily, hrozil by daleko větší sesuv. Nápravy škod by potom trvaly mnohem déle.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru