Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z krádeže se bude před soudem zpovídat 21letý muž, který navštívil jednu z heren v Trnovanech. Všiml si totiž, že u stolu sedí jiný zákazník, který spí a přes krk má zavěšenou příruční tašku. Chvilka odpočinku ho však stála mobilní telefon, neboť podezřelý mu ho vytáhl nepozorovaně z tašky a odešel pryč.

"I přesto, že mobil měl hodnotu jen 2 tisíce korun, dopustil se zloděj trestného činu, neboť u krádeže věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nerozhoduje hodnota odcizené věci. Díky kamerovým záznamům a dobré osobní znalosti policistů se podařilo známého recidivistu ztotožnit a vypátrat. Následně mu bylo sděleno na policejním oddělení podezření z krádeže," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru