Seifertova ulice u kostela Petra a Pavla po obnovení povrchu vozovky. Foto: Archiv MÚ Bílina
Teplice

Bílina – V téměř neuvěřitelném termínu 11 dnů dokončila stavební firma pokládku dlažby před kostelem sv. Petra a Pavla v Seifertově ulici v Bílině. Objížďka z ul. 5. května a Tyršova na Mírové náměstí přes ulici Zámeckou a Komenského, nebo kolem Lidlu a úplný zákaz vjezdu do ulice Na Zámku, které znepříjemňovaly řidičům jízdu městem, tak skončily. Ulice je znovu průjezdná. Původně byl smluvní termín předání stavby stanovený na konec srpna.

Dokončovací práce na povrchu vozovky v Seifertově ulici před kostelem byly zahájené 8. července.  Poté, co zde Severočeská vodárenská společnost dokončila rekonstrukci vodovodu a kanalizace. Vedení města rozhodlo, že v rámci postupné revitalizace okolí kostela Petra a Pavla nebude na vozovku znovu vrácen asfaltový povrch, ale dlažba. Podle vyjádření vedení města patří firmě poděkování nejen za řidiče, ale především za občany, kteří bydlí v ulicích Zámecká a Komenského.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru