Foto zdroj: FCB Městská policie Bílina - oficiální stránka
Teplice

Bílina - V poslední době zaznamenali strážníci z Bíliny opakované dotazy v souvislosti s některými jejich služebními vozidly, která jsou opatřena takzvanými registračními značkami na přání. Tazatelé většinou poukazují na to, proč městská policie za značky zbytečně utrácí finanční prostředky.


"Vydání registračních značek na přání je pro fyzické a právnické osoby zpoplatněno. Vozidla samosprávy, tedy i vozidla městské policie, jsou však od správních poplatků osvobozena. Za vydané registrační značky tudíž MP nemusela vynaložit žádné finanční prostředky," vysvětluje MP Bílina na svém facebookovém profilu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru