Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Osek – Vlastníci nemovitostí a občané Oseka mají příležitost ovlivnit podobu změny územního plánu města, ve druhé změně. Město vyzývá všechny obyvatele i vlastníky nemovitostí ve správním území města, aby předkládali své podněty a návrhy, kterými pomohou definovat konečnou podobu návrhu změny územního plánu.

Podněty a návrhy musí být podané do konce měsíce září letošního roku. Forma může být jak písemná, tak i elektronická. Součástí podnětu musí být předmět, kterého se změna má týkat a také důvod, proč by město tuto změnu mělo realizovat. Všechny zaslané podněty vedení města využije pro přípravu návrhu na Změnu č. 2 územního plánu. Podrobnější informace zájemci získají na odboru výstavby a místního hospodářství osecké radnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru