Usazování vánočního stromu na náměstí Svobody vloni v listopadu. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Myslet už teď na Vánoce, kdy je léto, prázdniny a dovolené v plném proudu, může někomu připadat předčasné. Přesto se vedení Statutárního města Teplice obrací na občany v předstihu s tradiční žádostí o vánoční strom. Zřejmě i proto, aby později nebylo zaskočeno hledáním odpovědi na ono známé: Až se tě zima zeptá.

Jedná se o každoroční hledání vhodného vánočního stromu, který v adventním čase ozdobí náměstí Svobody. A je možné, že zrovna vy, nebo někdo z vašich známých, máte na zahradě vzrostlý jehličnan. Takový, který už víc překáží, než aby zahradu zdobil a plánujete jeho pokácení. Možná tak uvítáte příležitost darovat strom městu.

Nabízený strom by měl být minimálně 11 metrů vysoký a pěkně rostlý, aby vytvářel pravidelný tvar. Dárci mohou zasílat své nabídky na e-mail vedoucí odboru životního prostředí Dagmar Teuschelové: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a to nejpozději do 10. října letošního roku. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru