Ilustrační foto: archiv FK Teplice
Teplice

Teplice – V sobotu 27. července nastoupili v 17 hodin na AGC aréně na Stínadlech fotbalisté FK Teplice k zápasu s týmem AC Sparta Praha. V premiéře byla nejenom teplickým fanouškům představená v premiéře nová hymna FK Teplice. Na facebookových stránkách a na webu teplického klubu byla prezentovaná audioverze hymny s předstihem, aby se jí fanoušci stihli naučit a mohli ji před zápasem společně zazpívat.

Podle týmu FK Teplice jde o tradiční fanouškovský popěvek. Tentokrát ale v novém aranžmá a s novou druhou slokou. Autorem rozšířené nové verze je skupina Kabát. Do nahrávání hymny se pak zapojili i další z teplických hudebníků, mezi nimiž byl například Kamil Střihavka.

Nahrávku hymny s textem najdete zde: https://fb.watch/tzz7sOI7Ac/

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru