Revitalizace Parku Na Plovárně finišuje. Vstup do prostoru je ale zakázán. Foto: Ilona Kaulfuss  
Teplice

Krupka – Prostor bývalé plovárny v Krupce, který prochází nákladnou revitalizací, je pořád ještě stavbou. A na stavbu jako takovou, je vzhledem k možnosti úrazu zákaz vstupu. Fakt, který pro osvěžení paměti připomělo veřejnosti vedení krupské radnice. Důvodem ke zveřejnění upozornění jsou zvědavci, kteří začali do nedokončeného Parku Na Plovárně vstupovat.

Podle starosty Jana Kuzmy je slavnostní otevření nového relaxačního parku pro veřejnost plánované na 30. srpna. Do té doby není povoleno na stavbu vstupovat. Práce na revitalizaci areálu sice už finišují a park láká zvědavce. Před oficiálním předáním stavby městu a otevření areálu může být ale vniknutí na stavbu jak ohrožením bezpečnosti i porušením zákona.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru