Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Bílina – Čerpání slev a výhod v rekreačních, sportovních a kulturních zařízeních nebo při účasti na nejrůznějších akcích umožňují obyvatelům i návštěvníkům města projekt Bílinská městská a turistická karta. Systém zřídilo a provozuje Město Bílina za účelem poskytování různých výhod držitelům dle druhu karty.

Karta je k dispozici ve dvou verzích.  Městská karta Standard v modré a Městská karta Turistická v červené barvě. Projekt je otevřený také pro soukromé subjekty. Ty mohou jeho prostřednictvím nabídnout zájemcům své zboží či služby. Aktuální nabídky slev jsou průběžně aktualizované a zájemci je naleznou na webu města.

Kartu Standard, jejíž platnost je dva roky od data vydání, může získat osoba starší 18ti let. Podmínkou je trvalý pobyt a bezdlužnost vůči městu. Cena Městské karty je 1.089 korun a je nutné uhradit i administrativní poplatek 121 korun. Občané města mohou požádat o účelovou dotaci na pořízení karty až do výše 100 procent.

Karta Turistická je určená pro turisty, ubytované v regionu a má platnost po dobu jejich pobytu. Na dobu 14 dnů bude poskytovaná zdarma, jen za uhrazení administrativního poplatku. Některé výhody a slevy jsou oproti Standardní kartě omezené, nebo nejsou poskytované vůbec.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru