Foto: Policie ČR
Teplice

Moldava - Ve čtvrtek 15. srpna byla na policii oznámena dopravní nehoda v obci Moldava. Ve směru na Německo řidič osobního vozu Škoda Octavia nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem, které bylo nuceno přibrzdit, neboť mu do cesty vběhla lesní zvěř. Došlo k nárazu a poškození obou vozidel. Zraněn naštěstí nikdo nebyl.

Na celé události by nebylo nic neobvyklého, kdyby řidič druhého vozidla z místa nehody neodešel. Přivolaní policisté ho potom objevili na nedaleké čerpací stanici.

"Důvod jeho odchodu z místa byl zřejmý po provedení orientační dechové zkoušky. Ta prokázala přítomnost alkoholu v dechu v rekordní hodnotě 4,63 promile. Řidiči byl na místě zadržen řidičský průkaz a další jízda mu byla zakázána. Nyní je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru