Při stavbě se podařilo skloubit hned tři stavební akce. Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Ústí nad Labem – Bez omezení od neděle 1. září projedou řidiči po zrekonstruovaném dopravním uzlu pod Větruší. Otevře se i světelná křižovatka s připojením na Přístavní a Pražskou ulici.  

Mluvčí Ústeckého kraje Magdalena Hanáčková uvedla, že se od února do srpna letošního roku při několika etapách podařilo skloubit tři náročné stavby. „Opravu železničního mostu nad Střeleckou ulicí, opravu protipovodňových prahů v okružní křižovatce a samotnou dopravní stavbu – úpravu okružní křižovatky a její připojení na Přístavní ulici. Dopravní změny mají za cíl zlepšit přehlednost okružní křižovatky a její bezpečnost, a zároveň také zvýšit kapacitu vjezdu z ulice Přístavní a v opačném směru kapacitu výjezdu z okružní křižovatky. Tyto úpravy, které Ústecký kraj stály přibližně 27 milionů Kč, přijdou ve velké míře vhod při uzavření rekonstruovaného mostu Dr. Edvarda Beneše, ke kterému má dojít v listopadu letošního roku,“ dodala mluvčí.

 
 
Foto: Petr Sochůrek
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru