Foto: Karlovarský kraj
Teplice

Krušné hory - Na sklonku léta naplnila Destinační agentura Krušnohoří jeden z hlavních cílů pro letošní rok v oblasti rozvoje turistické navigace v území. Její webové stránky, které poskytují informační servis pro všechny turisty pohybující se v Krušných horách, nyní naleznete i jako aplikaci dostupnou v Google Play a App Store.

Aplikace je ke stažení zdarma. „Naším cílem je, aby díky této aplikaci nalezli všichni návštěvníci Krušných hor veškeré informace o destinaci - například výlety, turistické cíle, služby, akce pořádané v území a podobně - na jednom místě, stažené ve svém chytrém mobilním telefonu,“ uvedl ředitel agentury Štěpán Javůrek.

Destinační agentura Krušnohoří byla založena společnou iniciativou Ústeckého a Karlovarského kraje. Svou činnost zahájila v únoru loňského roku a mezi její hlavní cíle patří udržitelný rozvoj turistického ruchu v Krušných horách a blízkém okolí. Za tímto účelem se snaží propojovat místní obyvatele, podnikatele, turisty, zkrátka všechny, kteří mají Krušné hory rádi a záleží jim na jejich budoucnosti. Ředitelem agentury je Štěpán Javůrek, jehož mnozí znají také jako úspěšného regionálního spisovatele.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru