Foto: Policie ČR
Teplice

Krupka - Dealerku pervitinu, která si přivydělávala během uplynulého roku prodejem drogy v Krupce a v Ústí nad Labem odhalili kriminalisté z teplického toxi týmu. 

"41letou ženu z Prahy, bydlící v bytě v Krupce se podařilo usvědčit z více jak stovky prodejů. Minimálně 70krát prodala pervitin třem závislým osobám v Krupce a nejméně 37 případů je zaznamenáno na území Ústecka. Pervitin prodávala standardně za částku 2000,-Kč za gram. Navíc při domovní prohlídce u ní v bytě bylo kromě igelitových sáčků a digitálních vah nalezeno 18 gramů marihuany. Po zajištění dostatku důkazů byla žena zadržena a následně obviněna z nedovolené výroby a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

FOTO

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru