Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Na konci září došlo k loupežnému přepadení trafiky v centru Teplic. Tehdy neznámý muž vstoupil do prodejny, došel k prodejnímu pultu a namířil otevřený kapesní nůž na obsluhu. Řekl jí, že je psychicky narušený, a aby mu dala peníze z kasy.

Žena dostala strach a vydala několik tisíc korun. Lupič si je schoval do kapsy a následně požadoval po prodavačce klíče a v trafice jí zamknul.

"Po oznámení na linku 158 se okamžitě rozjelo policejní šetření, v rámci kterého došlo i k vyhodnocení kamerových záběrů a zajištění několika stop na místě činu. Díky dobré osobní znalosti policistů pak došlo ke ztotožnění 41letého podezřelého, který byl zadržen ve svém bydlišti v Duchcově. Následně byl obviněn ze zločinu loupeže, za kterou mu hrozí v případě odsouzení až 10letý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru