Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - V sobotu kolem páté hodiny ranní došlo k pokusu vloupání do jedné z restaurací v Teplicích. Podezřelý muž použil nůž a dlažební kostku, se kterou se pokusil rozbít skleněnou výplň okna do restaurace. Přitom byl však vyrušen a z místa utekl.

Jeho touha po kořisti však byla velká a tak se přesunul o pár ulic dál. Vylezl na přístavek domu, kde vlezl otevřeným oknem na toaletu v prvním patře. Pokračoval na chodbu a do kanceláře a zde začalo jeho řádění. Odcizil odsud mobilní telefon, dva notebooky, fotoaparát a bankovní karty.

"Při činu ho však vyrušil pracovník bezpečnostní agentury a zloděj se dal na útěk. Seskočil z přístavku na dvůr a přelezl přes zídky vnitrobloku na jiný pozemek s garáží, ve které vyrazil z vnitřní strany zámek a dostal se na ulici. Útěk se mu ale nepovedl, neboť ho na ulici zadržela přivolaná policejní hlídka. Ukradené věci byly vráceny majitelům a podezřelý 30letý muž z Lovosic si vyslechl obvinění z krádeže. Na delší dobu to byla jeho poslední krádež, protože ho soud poslal vzhledem k jeho trestní minulosti do vazby," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru