REKLAMA
Hasiči pomohli ze stromu kocourovi v nouzi, majitelka je vděčná za jejich profesionální pomoc
Foto: čtenářka
Teplice

Žalany - Svoji pravidelnou několikahodinovou procházku si užíval kocour Bobeš na zahradě, když musel náhle prchnout na strom před cizím psem, který utekl. Protože dříve utrpěl kocour vážné zranění, museli mu pomoci dolů hasiči.

"Mám doma několik koček zachráněných skupinou Zvířata v nouzi Teplice. Každý den je pouštím na několik hodin ven. Okolí je bezpečné. Včera bohužel utekl jednomu vzdálenějšímu sousedovi pes typu bull a kocour, kterého jsme našli ze zlomenou pánví a dalšími zraněními v Teplicích na čtyřproudovce u nádraží, vyšplhal do přibližně šesti metrů na jasan," popisuje událost z tohoto týdne Zdenka Křížová.

A vyjadřuje obdiv hasičům ze Žalan. "Určitě by se bez jejich pomoci nedostal dolů. Přijeli do 15 minut, byli velice ochotní a jednali naprosto profesionálně," vzkazuje jim své poděkování za pomoc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru