Teplice – Čtyřicetiletý zloděj vykradl v Trnovanech restauraci. Vzal trezor s penězi a cigarety. Mohl to být možná úspěšný lup. Nebýt jedné maličkosti. Ke krádeži se úplnou náhodou přichomýtl policista.

Ilustrační foto

Zloděj se vloupal do restaurace o uplynulém víkendu. Vzal přenosný trezor s 26 tisíci a několik desítek krabiček cigaret. Když z restaurace prchal, vůbec netušil, že ho vidí policista. „Kriminalista ve volnu jel kolem svým autem a dotyčného muže si všiml. Když se pak po hodině vracel stejnou cestou zpět a uviděl, že u restaurace jsou policisté, hned mu bylo jasné, co se stalo a kdo se vloupání dopustil," řekl k případu mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Policisté pak šli po pachateli už téměř najisto. Našli ho v herně s penzionem, kde přespává. Čtyřicetiletý muž se dušoval, že žádnou krádež na svědomí nemá. Netrvalo ale dlouho a k vloupání se pod tíhou důkazů přiznal. „V jeho pokoji v penzionu byla provedena domovní prohlídka, při které kriminalisté zajistili nejen ukradené cigarety, ale i trezor s penězi," sdělil dále Vítek.

Muž byl obviněn z trestného činu krádeže. Vzhledem k tomu, že je to 12krát trestaný recidivista, hrozí mu až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru